Leisteen vloer leggen

Het leveren en leggen van leisteen( mustang) tegels in de afmeting 60-40cm en bijbehorende plinten.

Het betreft een nieuwbouwwoning in Almere.

Oppervlakte 105m2 en 80 strekkende meter plinten.

Onderstaand de ervaring van de familie Goeting.

Wij hebben zuid-Amerikaans leisteen uitgekozen bij Jos in Ede. Wat een prachtige tegel! Niet keurig maar wel netjes. Een donkergrijze, maar absoluut niet saaie tegel. Elke dag kijken we ernaar en zien we weer wat anders. De tegel leeft, je ziet bijna hoe die is onstaan. Daarom is de tegel misschien niet geschikt voor iedereen, er zitten oneffenheden en leisteen-vreemde elementen in. Wij vinden het prachtig!

Wij zijn al in het begin van onze plannen met betrekking tot onze nieuwbouw-woning in contact gekomen met Jos van Getra Natuursteen. Daarbij is hij ons, steeds, aan alle kanten behulpzaam geweest op een ondersteunende wijze. Absoluut niet opdringerig!

Zoals dat gaat bij een nieuwbouw-woning is bij ons alles nieuw als het gaat om kleurstelling. Wij wilden daarom graag een proeftegel hebben om mee te kunnen nemen. Geen probleem voor Jos, of we de volgende dag even langs wilde komen bij hem thuis (was voor ons makkelijker), want dan had hij wel een proeftegel voor ons. Zo ook als het gaat om onze wandtegeltjes in de keuken. Wij waren op zoek naar (oud-)hollandsche witjes. Die had hij niet, maar hij kon wel bij iemand iets vergelijkbaars regelen. Lang verhaal, kort verteld, even later beschikten we over een setje aan verschillende wit-tinten tegeltjes die voor ons meer dan genoeg vergelijkbaar waren met de bedoelde witjes. Of we daaruit een kleurmix konden vinden die ons aanstond. :-) Oo, en ook onze tuintegels komen er vandaan.

Uiteindelijk hebben we meer dan een jaar lang met enige regelmaat contact met elkaar gehad. Ook toen wij, door de uitloop van de bouw, het leggen van de stenen een paar keer moesten uitstellen, heeft Jos zich weer heel flexibel weten op te stellen. Kortom op het moment dat de stenen nodig waren stonden ze er gewoon.

Daarmee is het verhaal nog niet verteld. Want Jos heeft ook de tegelzetter gevonden die vakwerk heeft weten te leveren met het legwerk. Daarnaast konden de tegels die over waren ook nog weer geretourneerd worden, Dus ook op die punten zijn we volledig ontzorgd geweest.

Afsluitend kunnen we niet anders zeggen dan dat we heel erg blij zijn geweest met de geleverde service van Jos / Getra natuursteen.

Datum 19-12-2017

 

NATUURSTEEN VLOEREN    |    KERAMISCHE VLOEREN   |   KERAMISCH PARKET    |    KLOOSTERVLOEREN

Landelijkevloeren.nl | Walnootberg 4 | 3755 BP Eemnes | Mob. 06 11 92 09 09Email: info@landelijkevloeren.nl