Kloostervloeren

Welkom bij Landelijkevloeren.nl op de pagina Kloostervloeren! Wij bieden een uitgebreide collectie natuursteen vloeren die perfect passen in een landelijke en rustieke omgeving. Onze kloostervloeren zijn gekenmerkt door hun breuklijnen en gekapte randen, waardoor ze een authentieke uitstraling hebben.

Het is belangrijk om te vermelden dat deze tegels niet maatvast zijn en soms hol of bol kunnen zijn. Daarom raden we aan om een ervaren tegelzetter in te schakelen voor het leggen van deze vloeren. Onze vakmensen hebben de nodige expertise en zorgen voor een vakkundige plaatsing.

In onze webshop kunt u de verschillende kloostervloeren bekijken en direct online kopen of bestellen. We hebben de collectie zorgvuldig samengesteld, zodat u een ruime keuze heeft.

Indien u de kloostervloeren graag in het echt wilt bekijken voordat u een beslissing neemt, bent u van harte welkom in onze showroom in Eemnes. Neem van tevoren even contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen inplannen. Tijdens uw bezoek kunnen we onder het genot van een kopje koffie rustig uw wensen bespreken en u adviseren.

Bij Landelijkevloeren.nl bieden we bij Kloostervloeren een compleet pakket aan. Naast het kiezen van de juiste vloer, kunnen we ook het inmeten van de vloer voor u verzorgen. Onze ervaren vakmensen zorgen vervolgens voor een vakkundige installatie van de kloostervloer. Indien gewenst, kunnen we zelfs vloerverwarming integreren in uw kloostervloer. We hebben een ruime ervaring in het realiseren van complete vloerprojecten en helpen u graag bij elke stap van het proces.

Bij Landelijkevloeren.nl streven we naar tevreden klanten. We begrijpen dat de keuze voor een nieuwe vloer een belangrijke beslissing is, en daarom staan we altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Eemnes. We kijken ernaar uit om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het realiseren van uw droomvloer.

Compleet pakket? Geen enkel probleem. Met onze enorme ervaring helpen wij u graag. Vloerkeuze, inmeten van de vloer, vakkundig leggen door onze ervaren vakmensen en eventueel uw kloostervloer met vloerverwarming; alles is mogelijk.

Landelijke vloeren kunnen ook gelegd worden door onze vakkundige tegelzetters.

 

NATUURSTEEN VLOEREN    |    KERAMISCHE VLOEREN   |   KERAMISCH PARKET    |    KLOOSTERVLOEREN

Landelijkevloeren.nl | Walnootberg 4 | 3755 BP Eemnes | Mob. 06 11 92 09 09Email: info@landelijkevloeren.nl