Klanten schrijven

Klik op het logo om uw beoordeling van ons bedrijf toe te voegen.

9,3
Klantvriendelijke website
8,9
Klantvriendelijkheid
9,5
Kennis & vakmanschap
9,5
Prijs / kwaliteitverhouding
9,4
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
9,3

Natascha, Eemnes

19 oktober 2021
Ruime keuze in mooie vloeren in de showroom. Eerlijk en prima advies bij het uitzoeken van de vloer (wij zijn uitgekomen op een keramieken vloer). De vloer is snel en zeer vakkundig gelegd.
Na een paar maanden bleek, dat er twee stukjes voeg weg waren; na het melden binnen zeer korte tijd opgevuld. Goede, vriendelijke service. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,4

van Brunschot, Amsterdam

3 oktober 2021
We kwamen in de showroom en hadden al snel een keuze gemaakt, dit was precies wat we zochten. Jos kwam vooraf bij ons thuis om de ondervloer te inspecteren. Daarna is alles in gang gezet en is alles volgens afspraak verlopen. Jos denkt mee en geeft tips. Wat zijn wij blij met onze prachtige Travertin vloer en mooie zandkleurige voegen!!! Goede tegelzetters die met veel zorg en aandacht de tegels plaatsen. Super bedankt Jos & Co. 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Corina, Castricum

26 september 2021
Wij zijn vriendelijk en vakkundig geholpen door Jos bij het uitzoeken van de vloer in zijn showroom, Jos is bij ons thuis geweest om de situatie te bekijken en een week later was de vloer al door de tegelzetters vakkundig gelegd.
Wij zullen zeker weer naar Jos gaan als we weer een vloer nodig hebben. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9

Doreen Bor, Amsterdam

8 september 2021
Prima geholpen en we kunnen genieten van een prachtvloer. Erg vriendelijke mensen zowel Jos zelf als de mannen die de vloer kwamen leggen. We genieten er elke dag van en zijn zeer tevreden . 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,6

Antoinette, Maarssen

28 juli 2021
Super blij met onze nieuwe keramiek vloer!! Jos is zelf nog komen helpen toen er wat onduidelijkheid ontstond over het egaliseren van de vloer.
Onze woonkamer is enorm opgeknapt van de nieuwe vloer! met het afvoeren van het snijafval zijn we tot de ontdekking gekomen dat de tegels echt super sterk zijn en je ze haast niet kapot krijgt top kwaliteit dus.
het contact is prettig verlopen, er werd snel en kundig geantwoord op onze vragen.
Top !!! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Wilfred de Vries, Huizen

15 juli 2021
Van A tot Z netjes geholpen door Jos. Ontspannen, deskundig en vriendelijk. Ook de Tegelzetter die Jos voor ons regelde is top. 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Mariska, Nederhorst den Berg

31 mei 2021
 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
6
Prijs / kwaliteitverhouding
7
Geleverd werk
8
Gemiddeld
7,4

Bart, Bussum

27 mei 2021
Eindelijk na jaren zoeken een bedrijf gevonden die ons concreet kon helpen. Absurd. je kunt overal natuursteen kopen maar onderhoud? Dat blijkt moeilijker totdat wij Jos vonden en via hem Michael. Onze vloer prachtig gekristalliseerd en glanst als vanouds. Tip: raadpleeg dit bedrijf VOORDAT je een natuurstenen vloer laat leggen/legt. Verdiep je eerst in onderhoud voordat je kijkt naar mooi. Maar zoals gezegd. Jos heeft ons geweldig geholpen. Dank! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Familie Jong,

26 mei 2021
Wij zijn erg tevreden over de diensten van Landelijke vloeren.
We kregen heldere uitleg over de kenmerken van de verschillende vloeren en over het behandelen en onderhouden van de vloer.
Jos heeft alle tijd voor ons genomen om al onze vragen te beantwoorden.
Er ligt nu een super mooie vloer in ons nieuwe huis waar we heel erg blij mee zijn. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,6

Jan van Sloten, Almere

12 mei 2021
Zeer tevreden over de gelegde landelijke tegelvloer.
De tegelzetter is een ware kunstenaar!
Geen tegels over, geen tegels tekort. 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,6

Angela, Amersfoort

4 mei 2021
Super goede service, jos neemt echt de tijd voor zijn klanten.

Alles was goed geregeld, en als er iets mis gaat wordt het snel opgelost. Wij zijn super blij met onze vloer!! 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,4

Fam. Arkhipova, Almere

21 april 2021
The perfect service! We discussed the options of ceramic tiles or natural stone and due to the limits in the floor height went for the ceramic. The ceramic was available in Roman layout, which makes the floor look beautiful!

The delivery was just in time and the price is very much reasonable.

Strongly recommended! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Familie Kreuning, Moordrecht

19 maart 2021
Wij hebben onze vloer hier uitgekozen, wat zijn we ontzettend fijn geholpen. Iemand met echte kennis. De oude kloostervloer ligt bij ons, het is echt een plaatje. Precies alles wat we wilden!! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,6

Patrick, Hilversum

18 maart 2021
Het is prettig communiceren met Jos en hij houdt je goed op de hoogte van zaken. Hij geeft goede tips zonder iets op te dringen en zo zijn we aan een mooie Vietnamese hardstenenen vloer gekomen. De showroom is ook een aanrader om te gaan kijken! 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9

Hermien Hinneman, IJzendijke

6 februari 2021
Goed advies en prettige communicatie! Ondanks de afstand kwam Jos toch even kijken hoe het geworden was. Top! 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,4

Mariska Brands, Almere

28 januari 2021
Mooie zaak met veel mooie vloeren. Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Wij kregen goed advies in de winkel maar ook kwam Jos langs om de situatie te bekijken waar de vloer gelegd moest worden.
Daarnaast veel mooie en handige tips gekregen en de communicatie en contact verliep erg prettig. Als we weer een vloer nodig hebben, gaan we zeker weer naar Landelijke vloeren.nl 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,8

Esther Kolk, Vreeland

17 december 2020
Enorm vriendelijk en geduldig geholpen. We dachten te weten wat we wilden, maar we kwamen er zelf eigenlijk helemaal niet uit. Jos heeft ons zeer goed geholpen en na meerdere bezoeken uit de showroom zijn we dan toch toch een goede keuze gekomen. Prachtige tegels uitgezocht en ook het leggen door ze laten verzorgen. We zijn enorm tevreden over het eindresultaat. Ik heb dan ook geen verbeterpunten! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
8
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,6

Angela, Sint Philipsland

12 december 2020
Gewoon top! Goed en vriendelijk contact en we zijn heel blij met onze prachtige vloer! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Gert Penning, Oud-Alblas

12 december 2020
Wij hebben een prachtige ( Kerkdalvloer ) gekocht bij Jos nadat wij in de showroom waren geweest , fijne uitleg gehad van Jos over alle soorten natuursteen en hij nam ruimschoots de tijd hiervoor. Deze week is de vloer gelegd door Jos zijn vakmensen en het is genieten met een grote G.
Een dikke aanrader Landelijke Vloeren !!! 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,4

Henk Bronkhorst, Uddel

29 november 2020
Wij hebben via Landelijke vloeren een geweldig mooie kloostervloer kunnen realiseren. De vloer past heel goed in het complete plaatje van ons nieuwe huis. Uitstekend advies van Jos gehad, levering en service van hoog niveau. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9

Rianne de Boer, Almere

11 augustus 2020
Wij hebben een hele goede ervaring met Jos van Landelijke vloeren. Jos is erg vriendelijk, geeft goed advies en is prettig in de communicatie. Ook de mannen die de vloer hebben gelegd waren erg kundig en vriendelijk.
We hebben een Khara vloer en zijn heel blij en tevreden! Zeker een aanrader als je een unieke en sterke vloer wilt! 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,4

John Nijhuis, Amersfoort

28 juli 2020
Wij hebben een prima ervaring met Jos. Het resultaat is dus ook geheel naar wens geworden. Landelijkevloeren houden zich prima aan de planning en de Leggers hebben prima resultaat geleverd waar zij teven ook goed met ons mee dachten. 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,2

René Verhoeven, EEMNES

12 juni 2020
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij de vloertegels gekozen via Jos vanwege zijn kennis, advies, vriendelijkheid en service. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een mooie tegelvloer. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
8,8

Paul, Zetten

20 mei 2020
Via internet het bedrijf gevonden. Vervolgens tel een afspraak gemaakt. Was in de vroege avond wat voor ons erg prettig was ivm werk. Na diverse vloeren bekeken te hebben zijn wij met goed advies naar huis gegaan. Jos heeft een professioneel team geregeld die de vloer snel en vakkundig heeft gelegd. Na een paar weken hebben we hem laten impregneren en wij zijn er erg blij mee 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9

Marijke stekelenburg, Voorthuizen

18 mei 2020
Via ons netwerk zijn we bij Jos terecht gekomen. Jos neemt uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken en verschillende variaties te laten zien. We hebben heel wat uurtjes doorgebracht in de winkel. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.We hadden een uitstekend tegelzetter die de vloer er fantastisch heeft ingelegd 
Klantvriendelijke website
7
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9

André in Traa, Diepenheim

16 april 2020
We hebben een kalksteenvloer uit Marokko gekocht via Jos. Hij is een zeer deskundig en prettig persoon. Veel contact over levering, hoe het gaat met de vloer, enz. Wij zijn erg tevreden met de vloer, erg mooi geworden! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Kim, Wijhe

16 april 2020
Jos heeft kennis van zaken en denkt goed mee.
Snelle levering en prima kwaliteit /prijsverhouding.
Ik raad dit bedrijf zeker aan! Bedankt Jos! 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
7
Gemiddeld
8,4

Joshua Telkamp, Eemnes

23 maart 2020
Ik heb de service van Landelijkevloeren als zeer positief ervaren. Er werd snel en adequaat gereageerd en konden snel leveren. Erg prettig! 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Geleverd werk
9
Gemiddeld
8,6

Paul van der Hoeven, Lettele

13 januari 2020
Jos is een man die zijn afspraken keurig na komt. Ook de “aftersales”is uitstelend! Heel goede prijs/kwalitit verhouding. Aanrader ! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Jan, Maurik

13 november 2019
Top zaak! Wordt meegedacht door Jos op alle facetten. Vloer werd volgens afspraak op tijd geleverd, en ook de tegelzetter Leo (een ouderwetse vakman!) werd door Jos geregeld. Geen omkijken naar gehad! Vloer ligt er perfekt in. Onze vloer, travertin zilver in groot Romaans verband is de blikvanger van het nieuwe huis geworden! Een aanrader! 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,6

Willem Geerts, Ridderkerk

13 november 2019
Zeer klantvriendelijk, neemt de tijd voor uitleg en mogelijkheden in de showroom. Niet alleen de verkoop is belangrijk voor landelijke vloeren maar ook na de bestelling is overleg over levering en plaatsing.

Kortom TOP Bedrijf om een vloer te kopen! 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,4

Leon Mommersteeg, Gameren

2 november 2019
Heel fijn bedrijf, komen afspraken daadwerkelijk na! Ik weet intussen dat dat bijzonder is. Snelle reactie op alle vragen, telefonisch en via WhatsApp. Top bedrijf! 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9

Lisa Hoogveldt, Tilburg

20 september 2019
Weinig zo goed zaken gedaan.
Alle zaken waar een goed, vakkundig bedrijf aan dient te voldoen is aanwezig.
Het persoonlijk contant en meedenken kunnen wij zeer waarderen. Met andere woorden, alleen maar lof. 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,2

Marieke en Martijn, Deventer

12 augustus 2019
Beste Jos,

Wij zijn heel erg blij met je kennis, laagdrempelige en snelle contact, je meedenken, je adviezen en boven al je vakmanschap. Hierdoor ligt er in onze nieuwe keuken een prachtige vloer van Vietnamees natuursteen (prachtige steen voor een goede prijs) in Romaans verband. Wij zijn er heel erg blij mee, hij is PRACHTIG!
Dank je wel! 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,8

Fam. Herrewijnen, Zuidland

7 augustus 2019
Jos Herremans heeft ons goed geadviseerd bij de aankoop van de Vietnamees hardstenen vloer. Het contact verliep altijd goed, reageert zeer snel bij vragen.
Sietze heeft de vloer vakkundig gelegd, het ziet er prachtig uit! 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,4

Monique Wilke, Klarenbeek

25 april 2019
We hebben in onze nieuwbouwkeuken een Vietnamese hardstenen vloer laten leggen en
zijn zeer tevreden over dit product en dit bedrijf. Jos Herremans heeft ons deskundig geadviseerd en de vloer werd door Sietze vakkundig gelegd. Een vakman pur sang en ook nog eens heel prettig in de omgang.
Wij waardeerden ook de vlotte reacties en prettige communicatie. 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,8

Olaf Jacobs, Rütenbrock

24 april 2019
Onlangs heb ik een vloer besteld bij Landelijke vloeren, na de bestelling te hebben gedaan en wat kort contact werd al snel de vloer geleverd. De vloer ligt er ondertussen in en ik ben zeer tevreden over het product.
Contact was zeer netjes en er werd snel gereageerd, ook de levering was snel en netjes verpakt, kortom prima bedrijf om zaken mee te doen.

Groet Olaf Jacobs. 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,6

Erik en Ineke, Maarsbergen

12 april 2019
Voor de nieuwe natuurstenen vloer in de grote landelijke woonkeuken van onze boerderij hebben we hardstenen tegels bij Landelijke vloeren gekocht. Wij zijn zeer tevreden over het deskundige advies dat wij van Jos kregen en de leverantie. De tegels zijn vakkundig gelegd door Erik een tegelzetter die veel samenwerkt met Jos. Gedurende het bouwproces zocht Jos regelmatig contact en kwam zelf kijken. We zij erg blij met het eindresultaat en genieten elke dag van onze fraaie vloer. Jos, chapeau! 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,4

Leonie, Schoondijke

7 maart 2019
 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
8,8

Eveline, Eefde

24 februari 2019
Voor onze nieuwe woning hebben wij zowel de badkamer tegels als de natuurstenen tegels voor in de keuken bij Jos gekocht. Wij zijn zeer tevreden met de tegels en het contact. Wij hebben de tegels door onze eigen tegelzetter laten leggen, dit was geen probleem. Nadien had ik nog wat vragen m.b.t onderhoud, ook hierop kregen ik snel en goed advies. Wij komen zeker terug. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,2

Mulder, Zwolle

16 februari 2019
Een prachtige vloer gekregen in ons nieuwe huis, die ook nog eens vakkundig en vlot gelegd.
We zijn erg blij met het eindresultaat en genieten elke dag. 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9

Herman Heller, Terwolde

7 februari 2019
Na in 2015 een vloer te hebben besteld bij Jos hoefden we niet lang na te denken over een vloer voor onze nieuwe woning. Uiteraard zijn we weer bij Jos terecht gekomen. Jos heeft ons in contact gebracht met Sietze. Een vakbekwame tegelzetter die bij ons de vloer heeft gelegd. De vloer is volledig naar onze zin en staat prachtig. Gedurende het bouwproces toont Jos zijn betrokken door regelmatig even contact te houden over leverdatum en het leggen van de tegels. Jos, bedankt!
Herman & Sonja 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9

Dianne, Moordrecht

17 januari 2019
Jos is deskundig en gedreven. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Wij hebben nu een fraaie vloer voor een schappelijke prijs. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
8
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
10
Gemiddeld
8,8

Frank van der Kaaij, Nijkerk

24 november 2018
Na diverse showrooms te hebben bezocht kwamen wij uiteindelijk terecht bij landelijke vloeren in Ede. Hier hebben wij een prima en duidelijk advies mogen ontvangen en hebben we een schitterende leistenen vloer aangeschaft voor een zeer acceptabel bedrag. Kundig en sympathiek personeel, de showroom geeft een mooi overzicht van de zeer diverse tegels en opties uit een breed assortiment. Deze winkel is een absolute aanrader! 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,8

Michelle Kievits, Made

25 oktober 2018
Wij hebben de blauw/grijze estrikken gekozen voor de vloer van onze benedenverdieping. Super mooi resultaat! Top prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader :) 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,6

Pepijn en Maartje, Oosterbeek

5 oktober 2018
Onze ervaringen zijn erg positief. Eerst een vloer uitgekozen bij importeur en de verdere afhandeling liep via Getra. Het contact verliep soepel en klantgericht. De keramische parketvloer is zeer vakkundig en netjes gelegd door een ervaren en geduldige tegelzetter. Het eindresultaat ziet er fantastisch uit! 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,6

Eeg en Jaq van der Staak, Almere

14 september 2018
Wij hadden al een tijdje rondgekeken in plavuizen land maar de vloer die we echt mooi vonden konden we niet vinden. Ja.. we hadden wel iets gezien in Lelystad maar die was niet te betalen.

Per ongeluk zijn we in ede terechtgekomen en na 30 seconden staat mijn vrouw op een stukje vloer..... DIT IS HEM!!!!! Alleen het prijskaartje moest haast wel verkeerd zijn...TOCH NIET!! Na een fijn gesprek met Jos hebben we afgesproken dat ons hele project door Getra verzorgd zou worden.

Uitstekende keu 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,4

Ardjoen Bihariesingh, Hilversum

8 september 2018
Super tevreden!!!! Het ziet er prachtig uit. Perfecte tegels en perfect gelegd!! Hartstikke bedankt voor de snelle afhandeling! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Jose, Enschede

17 juli 2018
Persoonlijke en geduldige hulp bij het uitzoeken van de tegels. Bereid om een extra stap te zetten, zoals klanten bereid vinden om een gelegde vloer te kunnen bekijken, voorbeelden toesturen, op locatie komen kijken. Wij kochten alleen de natuurstenen tegels. Het zetten werd door een lokale tegelzetter gedaan. Wij zijn erg blij met het resultaat. Jos is reuze behulpzaam. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
8
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Geleverd werk
8
Gemiddeld
8,2

Herman H.M. Schelstraete, Hulst

4 juli 2018
Alles prima geregeld! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Jose van Riel, Tilburg

21 juni 2018
Een eerlijk fijn bedrijf doen wat ze zeggen, mooie kwaliteit binnen tegels tegen een lage prijs .Overal veel duurder dan bij landelijkevloeren.nl We zijn goed geholpen alles zeer goed afgeleverd en op tijd .Bij de volgende bestelling gaan wij weer naar landelijke vloeren. Wij zijn zeer tevreden. Hier kunnen nog veel bedrijven van leren 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,6

Jolanda Paashuis, Reek

8 juni 2018
 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
7
Gemiddeld
8,4

Marvun, Monnickendam

15 mei 2018
Voor onze nieuwe keuken wilde mijn vrouw en ik een keramieken landelijke tegelvloer maar wij zochten iets wat waarschijnlijk niet bestond. Wij waren ook bij andere leveranciers geweest en ook Landelijke Vloeren.nl had niet de tegel die wij op het oog hadden. De verkoper van Landelijkevloeren.nl begreep wel waar wij naar op zoek waren en deed zijn best om met foto’s vanaf de groothandel de juiste tegel voor ons te zoeken. En dat is gelukt. Wij zijn blij met onze mooie keramieke kloostertegels. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Geleverd werk
8
Gemiddeld
8,2

Job Klaver, Nieuwerkerk

5 mei 2018
Mooie showroom, goed advies, afspraak is afspraak.
Goed dus! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Elly Honig, Kerkenveld

5 mei 2018
Er is maar één adres waar men een prachtige lei-stenen vloer moet kopen en laten leggen voor een geweldige prijs met een geweldige kwaliteit en waar men op een uiterst vriendelijke manier wordt geholpen en geadviseerd. Wij hebben inmiddels een topvloer. Dank je wel Jos en Sietse! 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,8

Rudolph Zonnevylle, Loenen aan de Vecht

4 mei 2018
Snelle goede service 
Klantvriendelijke website
7
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
8
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Geleverd werk
8
Gemiddeld
8

Erik, Emst

28 maart 2018
We hebben Jos ontmoet in de showroom. We twijfelde enorm over de te kiezen vloer. Jos heeft ons allerlei vloeren laten zien, daarbij voors- en tegens benoemd. Duidelijk sprekend uit zijn ervaring. We hebben uiteindelijk voor Vietnamees hardsteen (rustiek) gekozen. Prachtige vloer geworden.
De stenen zijn snel geleverd, goed verpakt, geen gebroken stenen gezien.

Bedankt Jos voor je service en al je tips!

grt
Erik en Saskia 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,6

Nelleke en Frans, Zwiggelte (Drenthe)

11 maart 2018
Wij hadden een prachtige Braziliaaanse leisteen uitgezocht, maar door ondeskundigheid van onze aannemer moesten we voor een tweede keer deze leistenen vloer bestellen. Jos heeft ons daarbij niet alleen in praktische zin direct geholpen, maar ook meegedacht om deze ellendige situatie zo snel mogelijke op te lossen. Jos, onze hartelijke dank daarvoor. Wij zouden iedereen die geinteresseerd is in zo'n vloer Landelijke Vloeren willen aanbevelen. 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Eddy, Heerhugowaard

8 februari 2018
Na diverse (internet) winkels af te zijn geweest kwamen wij terecht bij Landelijke vloeren. Nadat wij zijn wezen kijken in de showroom (je wilt toch zien wat je koopt) kregen wij een mooie combi prijs voor het leveren en aanbrengen van onze leisteen vloer.
Ondanks enkele problemen van onze kant (latere oplevering nieuwbouwwoning) werd er keurig meegedacht naar mogelijkheden om de vloer volgens onze wensen geleverd te krijgen.
Ook het aanbrengen werd gedaan door kundige en vriendelijke tegelzet 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,2

K.Kesper, Amsterdam

31 januari 2018
Snelle levering, de tegels zijn exact zoals afgebeeld. Helaas waren er een paar tegels door transport gebroken. De tegels zijn direct opnieuw nageleverd (uit coulance incl. extra tegel) 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Bas van Duin, Den Haag

20 januari 2018
Gewoon mooie vloeren en de prijzen zijn goed. Jos verstaat zijn vak en geeft goed advies. We hebben een mooie Bourgondische vloer gekocht en zijn zeer tevreden over het verloop.

Groeten
Bas 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Van der Linden, Bussum

6 januari 2018
prachtige leisteen vloer besteld en laten leggen. Prettig kontakt met Jos.
Ik zal dit bedrijf zonder meer aanraden. 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
8
Prijs / kwaliteitverhouding
7
Geleverd werk
8
Gemiddeld
8

K Visscher, Genemuiden

1 januari 2018
Een goed bedrijf met ouderwetse service. We hebben hier een mooie keramische vloer gekocht. Ze zijn niet duur en leveren A kwaliteit.

Jos bedankt

Fam Visscher 
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Gemiddeld
10