Natuursteen vloeren

Elya BV -Landelijkevloeren.nl is van origine een natuursteengroothandel / importeur en juist daarom hebben wij uitgebreide kennis en ervaring als het gaat om natuursteen vloeren. Natuursteen wordt gewonnen uit groeves verspreid over de hele wereld in de vorm van grote blokken, waar later platen of tegels uit worden gezaagd. Zo kent natuursteen veel verschillende soorten en evenveel verschillende natuurstenen vloeren. Iedere soort natuursteen wordt op een andere manier geworven en is herkenbaar door specifieke eigenschappen zoals aderingen, fossielen of tinten. Door deze bijzondere uitstraling haalt u als ware de natuur in huis.

Hieronder staan de verschillende categorieën natuursteen vloeren vermeldt met de natuurstenen en keramische vloeren die u in onze webshop online kunt kopen of bestellen. Wij hebben een showroom in Eemnes, waar u ten alle tijde terecht kunt om de verschillende vloeren te bezichtigen. Graag wel even een belletje van te voren of een klik op de button hieronder zodat we een tijd in kunnen plannen om in alle rust onder het genot van een kopje koffie uw wensen te bespreken.

Indien gewenst kan men de oppervlakte van het natuursteen bewerken. De keuze van een oppervlaktebewerking is afhankelijk van het materiaal en het gewenste resultaat. Neem contact op met een van onze medewerkers en vraag om een vrijblijvend advies.
Compleet pakket? Geen enkel probleem. Met onze enorme ervaring helpen wij u graag. Vloerkeuze, inmeten van de vloer, vakkundig leggen door onze ervaren vakmensen en eventueel uw natuurstenen vloer met vloerverwarming; alles is mogelijk.

NATUURSTEEN VLOEREN    |    KERAMISCHE VLOEREN   |   KERAMISCH PARKET    |    KLOOSTERVLOEREN

Landelijkevloeren.nl | Walnootberg 4 | 3755 BP Eemnes | Mob. 06 11 92 09 09Email: info@landelijkevloeren.nl